Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Josep Maria Álvarez

“Pressionarem perquè l'acord amb la UE tingui caràcter social”

El sindicalista català, membre de la confederació europea de sindicats, assegura que pugnarà perquè les negociacions d’Andorra amb la UE incideixin en les qüestions laborals
Josep Maria Álvarez es va convertir en el secretari general de la UGT d’Espanya el març del 2016 després de liderar el sindicat a Catalunya durant 26 anys. La setmana passada es va reunir amb el cap de Govern per fer costat a l’USdA en la petició d’incorporar el sindicalisme del país en les converses amb la UE. Tot amb la vista posada en una homologació de les relacions laborals que repercuteixi en un avenç pel que fa als drets dels treballadors del Principat.

Quin Govern s’ha trobat?
Jo no sóc una persona aliena a Andorra i per tant la meva experiència
  • #6 AND
    (08/03/17 08:20)

    Ja només faltaba un sindicalista Espanyol per acabar de colonitzar Andorra de la pitjor manera.

    Respondre
  • #5 Andorra Unitas Fortior
    (06/03/17 23:12)

    Aquest espanyol, que es cuidi de casa seva i que no vingui a tocar-nos els collons ! Estem farts de tantes espanyolades ! 

    Respondre
  • #4 Quins collons!!!
    (06/03/17 18:04)

    Aquests espnayols no ens han de manar de res, encara aquest senyor te els collons de dir q andorra es un pais de ledat mitjana i gens democratic. Que sen vaigi al seu pais que prou feina tenen allà, que per democràtics els espanyols no ens poden donar lliçons....( fa relativament poc que no estan sota una dictadura)

    Respondre
  • #3 Capital
    (06/03/17 10:43)

    "Homologació de les relacions laborals" ..... quin perill ..... Els sindicats es financen amb el Capital, i es converteixen en els mediadors del Capital.Sólament cal comprar l'ànima i l'ètica dels seus caps perquè el sindicat es converteixi en el que en realitat és ja estat sempre, la cara amable del Capital.

    Respondre
  • #2 pepe
    (06/03/17 09:08)

    pues es lo q esta aguantando q los obreros españoles no se subleven visto lo visto. Estos son sindicatos amarillos de toda la vida, viven del estado, q les da subvenciones con las q cubren todos sus gastos y algo mas. Aunque lo mas divertido es q cuando acaben de negociar, ya no exista algo llamado UE. Aunque mi opinion es q mas q UE deberian llamarlo, el mercado de Alemania....

    Respondre
  • #1 Joan de la Cruz Planells
    (06/03/17 07:19)

    Només ens falta que aquests sindicalistes ganduls espanyols vinguin a contaminar casa nostra. Que no, senyors: Andorra no necessita d'aquestes visites "il.lustres".NO al sindicalisme.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts