Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Anna Flujas

“Famílies i avis estan contents i el personal comença a estar millor”

La coordinadora assistencial d’El Cedre admet que la fusió de Solà d’Enclar i Cedre no va ser fàcil però advoca per mirar endavant. El futur del centre passa per definir-ne el model i per això s’avaluen usuaris i necessitats
Formava part de la plantilla de la residència Solà d’Enclar i des de l’estiu ocupa la responsabilitat de coordinadora assistencial d’El Cedre, amb la ferma voluntat de millorar el clima laboral i la confiança d’usuaris i famílies.

Al juliol admetia que s’havia de reforçar la plantilla i un problema de rotació i baixes de personal. La situació s’ha reconduït?
El tema de la rotació de personal, baixes, absències, ha millorat considerablement. S’han tingut reunions individuals amb cadascun dels treballadors i reunions grupals per consensuar i treballar els horaris del 2017. Hem arribat a un acord que penso que serà un gran què
  • #2 oscar
    (18/12/16 21:03)

    Dels horaris el qus h a de fer es explicar les veritats, en què consisteixen i com afecten, les rotacions del personal i els motius. Si continueu enviant al Cedre ALS QUE NO VOLEU A L'HOSPITAL,QUÈ ESTÀS EXPLICANT! el personal content ??, els familiars contents ??

    Respondre
  • #1 Cristobal
    (17/12/16 17:59)

    Anna: se están dando muy buenos pasos.Animo,somos muchos los que estamos contigo

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts