Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
David Rios

“El PS som els únics que no tenim uns 'lobbys' al darrere”

El primer secretari del PS reclama renovació de polítics perquè estima que molts dels actuals estan limitats pels anys que fa que prenen decisions i defensa que la seva formació no té cap llast i prioritza accions per al millor per al Principat, en declaracions a COPE Andorra-AD Ràdio.

Parlava fa poc en una columna d’opinió al Diari de guerra bruta, de sabotatges a la política andorrana, a què es referia?
Em vaig referir a la situació del país com en una guerra civil. És una mica exagerat però bàsicament hi ha dos sectors, un podria ser el Govern i DA i
  • #6 Tsipras
    (29/06/16 18:44)

    Em tranquil·litza saber que el col·lectiu de funcionaris no és un lobby poderós, representat per la cúpula del PS. Dormiré més tranquil.

    Respondre
  • #5 Eduard López Mirmi
    (29/06/16 16:31)

    Home David, dius sou els únics que no teniu lligam amb ningú, i per aixó doncs sou els únics que podeu fer avançar Andorra. A Aquesta equació li falten variables, paràmetres i de tot, ja que aixó dependrà, suposo de les vostres propostes, si les comprem o no els ciutadants? Fins i tot per un meeting en territori afí, aquesta proposta és insuficient! M'aventuro a posar-te nota com quan anava al cole: "Peut mieu faire".

    Respondre
  • #4 David
    (29/06/16 07:29)

    David, no facis cas dels comentaris. Realment sou els únics que podeu canviar aquest país. La resta de partits només miren per a ells i per conservar la seva quota de poder. Molts ànims

    Respondre
  • #3 Sergi
    (28/06/16 11:41)

    David, les titelles com tu, no sabeu exactament qui us fa anar i molt menys qui us finança, tu només ets la cara amable i mediàtica de qui et fa anar.

    Respondre
  • #2 Julia
    (26/06/16 17:23)

    Per no tenir, crec que ni idees ni projecte, per tant no sou de l'interès de cap lobby ni cap ciutadà.

    Respondre
  • #1 Jaumet
    (26/06/16 08:14)

    Estas segur o millor dir et creus el que dius, o es que ens preneu per imbècils?

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477