TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Jacint Risco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja se sap que les mares ho farien tot per un fill, però en Jacint Risco no era de la mateixa opinió quan era petit i la mare li havia d’amagar la xocolata.

En menjava massa?

La xocolata m’agradava molt però si en menjava massa em sortien granets. Aleshores la mare me l’amagava, tot i que jo la trobava igual.

Segueix sent-ne aficionat?

Sí! La xocolata és el menjar dels déus. Tot i així, ara no en menjo tanta perquè diuen que no és del tot bona per a la salut si no és cacau pur. Porta massa greix i sucre.

Així que es cuida força.

Procuro menjar bé i sa. Amb l’esclerosi múltiple que pateixo haig de vigilar, tot i que menjo de tot.

L’alimentació cura?

Sembla que ara es torna a donar més importància a la dieta. A més, tenim la dieta mediterrània, que és la millor que hi ha. La meva dona, que és americana, s’hi va acostumar ràpidament.

Li agrada tot?

Bé, la col, la coliflor i el bròquil em costen molt. I els espinacs també, tot i que quan era petit en vaig menjar molts perquè la meva mare volia que fos fort com en Popeye.

Alguna altra mania?

Massa picant em fa mal a l’estómac. Sempre ho dic, que la carn ha de tenir gust de carn, i no pas de les espècies que s’hi posen.

Li agrada cuinar?

Sí, de vegades em poso a la cuina i faig peix amb salsa i marisc.

Alguna especialitat?

Home, penso que els llagostins amb xampany em queden força bé.

tracking