Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
som el que mengem

La xocolata, amagada

Jacint Risco

Jacint Risco

Jacint Risco

Actualitzada 12/07/2016 a les 19:26
Ja se sap que les mares ho farien tot per un fill, però en Jacint Risco no era de la mateixa opinió quan era petit i la mare li havia d’amagar la xocolata.

En menjava massa?
La xocolata m’agradava molt però si en menjava massa em sortien granets. Aleshores la mare me l’amagava, tot i que jo la trobava igual.

​Segueix sent-ne aficionat?
Sí! La xocolata és el menjar dels déus. Tot i així, ara no en menjo tanta perquè diuen que no és del tot bona per a la salut si no és cacau pur. Porta massa greix i sucre.

​Així que es cuida força.
Procuro menjar bé i sa. Amb l’esclerosi múltiple que pateixo haig de vigilar, tot i que menjo de tot.

L’alimentació cura?
Sembla que ara es torna a donar més importància a la dieta. A més, tenim la dieta mediterrània, que és la millor que hi ha. La meva dona, que és americana, s’hi va acostumar ràpidament.

Li agrada tot?
Bé, la col, la coliflor i el bròquil em costen molt. I els espinacs també, tot i que quan era petit en vaig menjar molts perquè la meva mare volia que fos fort com en Popeye.

​Alguna altra mania?
Massa picant em fa mal a l’estómac. Sempre ho dic, que la carn ha de tenir gust de carn, i no pas de les espècies que s’hi posen.

Li agrada cuinar?
Sí, de vegades em poso a la cuina i faig peix amb salsa i marisc.

​Alguna especialitat?
Home, penso que els llagostins amb xampany em queden força bé.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477