Equipaments

Govern tria el projecte de Jordi Batlle per acollir els frescos

Adjudica a l’arquitecte la redacció i la direcció d’obra del projecte

Govern tria el projecte de Jordi Batlle per acollir els frescosFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte de l’arquitecte Jordi Batlle Jordana ha estat el guanyador del concurs d’idees plantejat pel Govern per a la concepció de l’edifici que acollirà de manera previsiblement definitiva els frescos romànics de l’església de Santa Coloma, actualment desmuntats i custodiats en un espai ha­bilitat a les dependències de Patrimoni Cultural.

Batlle Jordana, a qui també han estat adjudicats la redacció del projecte –amb un termini de dotze setmanes per enllestir-lo– i la direcció de l’obra, ha estat el gua­nyador del concurs convocat pel ministeri d’Ordenament Ter­ri­torial, pel qual percebrà un premi de 5.000 euros. En segon lloc va quedar Lluís Ginjaume, que rebrà 2.000 euros, i Fèlix Vicente, en tercer lloc, tindrà un premi de 1.000 euros.

L’edifici es construirà en una parcel·la d’ús comunal i en breu està previst que el comú d’Andor­ra la Vella signi el conveni de cessió al Govern. El terreny no és l’inicialment volgut per Cultura, més proper a l’església, sinó que es­tà situat a la rotonda on hi ha el parc d’Enclar.

tracking