iniciativa

Canillo estrena el dia 29 un cicle de música de cambra a les esglésies romàniques

Canillo estrena el dia 29 un cicle de música de cambra a les esglésies romàniquesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Canillo posa en marxa el primer cicle de música de cambra a les esglésies, una proposta per lligar espectacle i patrimoni que es posarà en marxa dissabte de la setmana vinent i s’allargarà fins a finals de novembre, amb una sèrie de concerts pels quals desfilaran formacions del país.

El cicle Cambra romànica, que és com s’ha batejat, passarà per Sant Miquel de Prats (dissabte vinent, per començar), Sant Pere del Tarter (5 de novembre), Sant Jaume de Ransol (12 de novembre), Sant Bartomeu de Soldeu (19 de novembre) i acabarà a Sant Joan de Caselles (26 de novembre).

Seran, prometen els impulsors, petits recitals en l’atmosfera íntima que proporcionen els temples romànics. Per les reduïdes dimensions dels recintes, el comú demana que els interessats a assistir-hi formalitzin reserva prèvia (als telèfons de la biblioteca de Canillo, 753 623; i el departament de Cultura comunal, 753 624). Tots els concerts començaran a les cinc de la tarda.

Pel cicle passaran diferents formacions musicals, amb espai per a intèrprets professionals i amateurs: Che’s Quartet, Quartet Sound Boulevard –una de les formacions del programa ONCA Bàsic–, Quartet Valira, Quartet Krommer i Duo J. Albelda-N. Licciardi.

tracking