Música

Deu cantautors competiran a la final d'un certamen a La Fada

El guanyador enregistrarà un EP i actuarà amb El Sobrino del Diablo

Deu cantautors competiran a la final d'un certamen a La Fada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una desena de cantautors pujaran dissabte vinent a l’escenari de La Fada Ignorant per participar en la final de la primera edició del concurs de música d’autor organitzat per aquest local, un certamen pel qual van desfilar un total de 22 bandes i solistes participants. Oriol Mula, Marta Roquet, Sergi Blanch, Pali –una formació que compta amb el guitarrista Toni Fernàndez Ortega–, Oriol Casals, Noel Biniés, Marc Ràmia, Cere Vera, Laura Luceño i Ingmar, formen la nòmina de músics que competiran a la final.

Els participants lluitaran per aconseguir un primer premi que consisteix en l’enregistrament d’un EP amb cinc cançons i una gira d’actuacions per Andorra, Madrid i Barcelona; també el segon classificat tindrà l’oportunitat de fer aquestes actuacions. La resta de finalistes tenen garantida l’actuació a La Fada.

El resultat del certamen es coneixerà dissabte mateix i el gua-nyador tindrà l’oportunitat d’actuar diumenge –quan es lliuraran els premis en públic– en una vetllada que compartirà amb El Sobrino del Diablo.

tracking