Exposicions

'Art a consciència' ofereix fins diumenge 40 obres d'art per lluitar contra l'Alzheimer

'Art a consciència' ofereix fins diumenge 40 obres d'art per lluitar contra l'Alzheimer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diumenge vinent finalitza l’exposició que la Fundació Pasqual Maragall, el Museu del Tabac i Andbank van organitzar a favor de la investigació per vèncer l’Alzheimer. La mostra, que es va inaugurar el 28 de setembre passat al museu lauredià, exhibeix més de quaranta obres signades per pintors de renom, que pertanyen a la col·lecció privada de la Fundació Pasqual Maragall i estan a la venda amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació contra aquesta malaltia.

Les obres es poden adquirir a la botiga en línia de la pàgina web de la Fundació Pasqual Maragall https://fpmaragall.org o bé per telèfon, trucant al 00 34 902 331 533 (de dilluns a dijous, de nou del matí a sis de la tarda, i divendres, de nou a tres). Entre les obres es poden trobar diverses litografies d’artistes com ara Robert Llimós o Roser Capdevila, que permeten fer una aportació de cinquanta euros, o bé pintures d’autors com Marcel Martí (400 euros), Perico Pastor (900 euros) o Antoni Clavé (4.000 euros).

La mostra es va obrir en el marc del Dia mundial contra l’Alzheimer, malaltia que afecta actualment milions de persones al món i de la qual es desconeixen l’origen i les causes, es diagnostica tard i no existeix cap tipus de medicació.

tracking