música

L'òpera 'Norma' inaugura dilluns la temporada als Cinemes illa Carlemany

L'òpera 'Norma' inaugura dilluns la temporada als Cinemes illa CarlemanyCinemes Illa Carlemany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova temporada d’òpera i ballet als Cinemes illa Carlemany s’inaugura aquest proper dilluns 26 de setembre, a les 20.15 hores, amb l’òpera ‘Norma’, un conte atemporal d’amor, rivalitat i traïció. Es tracta de l’emissió en directe des de la Royal Opera House de Londres d’aquesta peça, amb música de Vincenzo Bellini i dirigida per Àlex Ollé, del grup de teatre català La Fura dels Baus. Des de Cinemes illa Carlemany s’han programat diverses òperes i ballets, els millors títols de la temporada, que es podran veure a les sales del cinema i amb connexions en directe amb els millors teatres del món.

L'òpera 'Norma', que s'emitirà en directe des de la Royal Opera House de Londres, inaugura dilluns la temporada als Cinemes illa Carlemany, que programa òperes i ballets amb connexió amb els millors teatres del món, com la Royal Opera House, l’òpera de París o el Teatre del Liceu de Barcelona. Dins del programa s’inclouran els títols més importants de la temporada, com ‘Cosi fan tutte’, ‘La bella durmiente’, ‘Il trovatore’ o ‘Otello’, obra que posarà punt final a la temporada. Amb aquest nou cicle d’òpera i ballet es podran veure també primeres figures mundials, com Jonas Kaufmann, Maria Agresta o Dmitri Hvorostovsky.

Abans de cada òpera i ballet, els assistents podran gaudir d’entrevistes als protagonistes i al director de l’obra i d’imatges entre bastidors dels assajos de les peces. Cinemes illa Carlemany posa a disposició del públic diferents tipus d’abonaments (temporada completa o abonaments de diversos títols a escollir) amb importants descomptes.

tracking