Concerts

El Canòlich Festival trasllada al Prat Nou la música cristiana

Obrirà la nova banda andorrana One i repetirà el britànic Andy Hunter

El Canòlich Festival trasllada al Prat Nou la música cristianaAna

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Canòlich Music presenta l’edició més propera als participants, ja que els concerts han estat petició dels mateixos joves, que han apostat per la repetició de l’estrella de l’any passat, el deejay britànic Andy Hunter. En aquest cas, però, arribarà amb una proposta més intimista i social, segons van explicar els responsables de la programació, Pep Chisvert, mossèn de la parròquia laurediana, i el delegat de Joventut del Bisbat d’Urgell, Lluís Plana, que van presentar el cartell acompanyats per Francesca Barbero, consellera de Social.

One, format per músics andor­rans i que va sortir del Canòlich Music, serà el grup encarregat d’obrir el festival, aquell divendres, 25, al vespre. El dissabte actuarà un dels grups més consolidats dins la música cristiana, Kairoi, un altre vell conegut del festival i que al desembre presenta nou disc a Barcelona, però abans farà un avançament a Andorra. Els encarregats de tancar, Sal 150, també repeteixen.

Tots els concerts se celebraran a un nou envelat amb més capacitat, ubicat al Prat Nou, davant el nou edifici comunal.

Al llarg del dissabte tindran lloc altres activitats com el concurs Dóna’t a conèixer, que proposa que joves músics componguin una cançó original en lletra i música sota el lema Compartim l’esperança. Torna també la Crist Experience, que comptarà amb una desena de tallers musicals durant la tarda al Centre Cultural i de Congressos Lauredià. I el mateix dia tindrà lloc l’Eucaristia amb l’experiència de Toño Casado, capellà i músic amb molts projectes dins el món dels joves.

El festival, organitzat per la rectoria de Sant Julià, el Bisbat d’Urgell i la col·laboració del comú lauredià, té com a objectiu “ajudar, acompanyar i fer créixer les noves generacions”, segons Chisvert. Tot i que encara es desconeix la quantitat de públic que hi participarà, confien a arribar al miler d’assistents, com l’any passat, però asseguren que no els preocupa, i que el més important és que quan es parla del Canòlich Music ja és conegut entre molts joves cristians d’Andorra, França i Espanya.

tracking