Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Literatura

El VII Premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp s'obre als residents a l'Alt Urgell i la Cerdanya

Totes les obres seran publicades al web i a les xarxes socials del Comú d’Encamp i tothom qui ho desitgi podrà valorar i puntuar les obres
Un moment del lliurament dels premis de l'any passat

Un moment del lliurament dels premis de l'any passat

Un moment del lliurament dels premis de l'any passat

Actualitzada 13/09/2016 a les 17:02
Els residents a l’Alt Urgell i a la Cerdanya també podran participar en el VII Premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp, que ja ha obert el termini per a presentar les narracions inèdites de fantasia i terror escrites en català. Al concurs s’hi pot participar en dues modalitats: escrit i audiovisual. L’extensió dels treballs escrits ha d’estar compresa entre 3 i 6 pàgines per una sola cara, a doble espai, amb mida 11 i tipus de lletra ‘Times New Roman’, i s’admetran un màxim de tres relats per persona. En aquesta mateixa modalitat hi haurà les categories d’infants -de 6 a 11 anys-, joves -de 12 a 16 anys-, i d’adults -a partir de 17 anys. D’altra banda, pel que fa a la categoria de vídeo, han de ser gravacions enregistrades amb el mòbil, tauletes o càmeres de vídeo, d’una durada d’entre 5 i 10 minuts, i en aquest cas, només hi haurà una categoria.

La setena edició del Premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp ja ha obert les inscripcions, i enguany també hi podran participar residents en les comarques catalanes de l'Alt Urgell i la Cerdanya. Les narracions s’han de presentar en un sobre tancat amb el títol del treball, que al seu torn contindrà un sobre més petit amb les dades personals de l’autor (nom i cognoms, edat, adreça i parròquia, telèfon i correu electrònic). Els treballs s’hauran d’entregar al Departament de Cultura, al carrer de la Valireta número 2, a la Biblioteca Comunal d’Encamp, al passeig de l’Alguer s/n, a la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, a l’avinguda del Consell General s/n, o bé per correu electrònic a biblioteca@encamp.ad, adjuntant dos arxius, un amb l’arxiu del treball, i l'altre, amb les dades del participant (nom i cognoms, edat, adreça i parròquia, telèfon i correu electrònic).

Totes les obres seran publicades al web i a les xarxes socials del Comú d’Encamp i tothom qui ho desitgi podrà valorar i puntuar les obres. Aquests vots tindran un percentatge del vot final juntament amb el del jurat, que el formen tècnics del Comú i personalitats en l’àmbit cultural, com els escriptors catalans Iñaki Rubio i Care Santos.

Els guardons per a la modalitat escrita seran un lot de llibres per al primer i el segon premi infantils. Els joves seran premiats amb un Ipad Mini i un lot de llibres per al primer premi i un lector de llibres digitals i un lot de llibres per al segon. Finalment, en la categoria d’adults, hi haurà un primer premi de 400 euros i un segon de 250 euros. Pel que fa a la modalitat de vídeo, hi haurà un únic premi de 350 euros. El termini d’admissió dels treballs finalitza el 31 d’octubre i el lliurament de premis tindrà lloc el 15 de novembre, a les 19 hores, a la Biblioteca Comunal d’Encamp.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477