Reportatge

Estrena al Claror

One, la primera banda de música cristiana que neix al Principat, debuta aquesta nit al Claror lauredià, a les 21.30 hores.

Estrena al ClarorONE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S’han passat l’estiu sense vacances, però no com el mal estudiant: One, banda liderada per Juanma Jurado i que neix a l’escalf del Canòlich Music Festival, ha preparat amb intensitat la presentació d’aquesta nit. “No puc dir que no necessitéssim més temps perquè sempre hi ha coses per polir però hem treballat de valent”, explica Jurado, amb qui comparteixen escenari Joan Carles Sampietro, Hèctor Pérez, Carles Casal i Eva Gómez. Patrocinats per un Pepe Chisvert que també ha posat tota la carn a la graella per donar difusió al concert d’aquesta nit i que l’aforament del Claror es quedi petit. L’entrada, per cert, és de franc.

L’impulsor de la banda mostrava ahir a la tarda molt bones expectatives pel que fa a la resposta del públic: vénen autobusos noliejats a diferents punts de la península i fins i tot alguna representació sueca, convidats a través de la Fraternitat Mundial d’Assemblees de Déu.

Per cert, que se’ls acumula la feina: seran els encarregats d’obrir la quarta edició del Canòlich Music Festival, que se celebrarà el 25 i 26 de novembre.

Jurado explica que la banda està plena d’energia, “amb molt bon ambient i esperant la resposta del públic, que esperem que siguin receptius”. Al repertori del concert d’aquesta nit tenen previst centrar-se en versions de bandes molt reconegudes en l’àmbit de la música cristiana, com els australians Hillson, Esperanza de vida o Rojo. Els temes propis, encara a la cuina.

tracking