Literatura

La biblioteca pública organitza dos tallers nous d'escriptura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’àrea de Lectura Pública i Biblioteques i l’assessora d’escriptors Elena Aranda organitzen dos tallers literaris que s’iniciaran la setmana del 3 al 7 d’octubre i es repartiran en sessions quinzenals durant el curs escolar 2016-2017.

El primer curs, titulat Introducció a l’escriptura: deixa que surti la teva veu narrativa, és una iniciació a l’escriptura per a autors amateurs que vulguin canalitzar la seva creativitat i necessitat d’expressió a través del text escrit. No es demana experiència prèvia, però sí ganes d’aprendre i curiositat per conèixer diferents formes de manifestació artística. El segon, Com cal desenvolupar un projecte literari perquè arribi a ser un manuscrit publicable, és un d’assessorament i seguiment de les etapes de creació d’una obra literària per a persones que tinguin una idea o projecte literari.

Els cursos aniran a càrrec de la formadora Elena Aranda, lectora professional per a editorials i agències literàries, assessora d’escriptors i especialista en estratègies de màrqueting digital per a creadors.

tracking