TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

teatre

'Bruixes', d'An-dan-da-ra, propera proposta del cicle Nits d'estiu als museus

La representació tindrà lloc dissabte a les 21 hores a l'era de Casa Rossell

Un concert de l'ONCA celebrat a Casa RossellANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La representació de 'Bruixes', de la companyia de teatre An-dan-da-ra, serà la propera proposta del cicle Nits d'estiu als museus, que tindrà lloc dissabte 20 d'agost a les 21 hores a l'era de Casa Rossell. Durant una hora, tres actrius i un músic proposen una trobada amb el públic per presentar un espectacle de creació en format teatral de llegendes del Principat amb humor i música en directe.

El muntatge 'Bruixes' es va estrenar al març 2015. Al país, ja s’ha pogut veure en el marc de la temporada de teatre conjunta que organitzen els comuns d’Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria. Fora d’Andorra, l’obra s’ha representat al Festival internacional de teatre amateur de Girona (agost 2015), a Vidreres (agost 2015) i al Festival de llegendes de Sant Martí de Tous (juliol 2016).

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada al Museu Nacional de l’Automòbil (Encamp), a la Casa d’Areny-Plandolit (Ordino) i a la Farga Rossell (la Massana) al preu de 5 euros.

tracking