x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Propietat intel·lectual

L'Sdadv controlarà la música que s'escolta amb aparells en deu locals

L’ens d’autor haurà de negociar amb els propietaris per instal·lar els ‘comptadors’ de cançons a partir del mes de gener
Al gener del 2017 la Societat de Gestió de Drets d’Autor i Drets Veïns (Sdadv) compta a tenir signats els convenis bilaterals amb les entitats que li permetran començar a gestionar el repertori musical i, per tant, començar a cobrar, també a partir d’aquesta data. A tots els sectors. També a partir de gener es posarà en marxa el procediment per monitorar quina és la música que realment s’escolta al país, a partir de la que programen les ràdios i la televisió i de la que fan servir els deu locals nocturns més representatius del país, els de més afluència.
  • #2 Josep
    (28/07/16 12:17)

    Hi ha música amb llicència creative commons, és a dir, lliure de drets d'autor i per la que no cal passar per caixa de l'Sdadv. Podeu trobar-ne a Internet. És una bona alternativa per als locals que necessiteu posar música i no voleu pagar.

    Respondre
  • #1 pepe.
    (28/07/16 08:39)

    cualquier excusa, es buena para sablear al personal. Y sobre todo, si esa excusa sirve al señor feudal de turno a montar un pesebre con la pasta ajena.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts