Trobada

L'Art Camp exhibirà les obres a la seu de les Nacions Unides

Ordino tornarà a acollir una trentena d’artistes de quatre continents

L'Art Camp exhibirà les obres a la seu de les Nacions Unides

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una selecció de peces elaborades pels artistes participants en les cinc edicions de la trobada internacional ocuparan un dels espais de l’edifici institucional a Nova York, coincidint amb l’Assemblea General que se celebrarà el mes de setembre vinent, segons va explicar el responsable de la comissió andorrana per la Unesco, Jean-Michel Armengol. Només es podran traslladar una trentena d’obres, aproximadament, per raons logístiques. No obstant això, tots els artistes que han passat per les successives edicions que s’han desenvolupat a Ordino al llarg dels últims vuit anys estaran presents, en un mosaic que també s’incorporarà a la mostra. Una iniciativa que els responsables de l’Art Camp han gestionat a través de la missió permanent d’Andor­ra a l’ONU i la seva actual responsable, Elisenda Vives, ajudada per la padrina de la trobada, Hedva Ser.

Precisament, dilluns vinent s’enceta la cinquena edició, que s’allargarà fins al dia 28, amb la participació novament d’una trentena d’artistes vinguts de països europeus però també del Níger, Perú, el Canadà, Aràbia Saudita, l’Iraq, Síria o la Xina.

Treball a la sala la buna

Els artistes participants –entre els quals també n’hi haurà d’andor­rans– treballaran a la sala la Buna, a banda de participar en un programa d’activitats obertes al públic en general, com ara les tardes multiculturals que se celebraran els dies 22, 24, 25 i 27 al Centre Esportiu d’Ordino. A banda, el vestíbul del centre cultural la Llacuna acollirà entre dimarts vinent i el dia 31 una mostra amb peces de l’edició passada. Una exposició que serà inaugurada al migdia en un acte durant el qual es presentarà el manifest dedicat als ponts culturals. Un dels objectius de la trobada, va recordar el comissari de l’Art Camp, Faust Campamà, és que esdevingui un “laboratori on posar en pràctica la tolerància, la convivència i l’empatia” entre gent procedent de nacionalitats diverses.

L’Art Camp està organitzat per la CNAU amb patrocini del comú d’Ordino i el Govern, FEDA i, novament, Bomosa.

tracking