Esdeveniments

Eve Ariza, Jordi Casamajor i Zoe, preseleccionats per anar a Venècia

Tots tres ocuparan els Tallers d’art del Govern, d’on sortirà el representant a la Biennal

Eve Ariza, Jordi Casamajor i Zoe, preseleccionats per anar a Venècia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eva Martínez, que signa com a Zoe, Jordi Casamajor i Eve Ariza conformen la terna de noms triats per ser els ocupants dels Tallers d’art del Govern a la Massana, que inicien un nou recorregut com a plataforma que servirà per triar les obres i creadors que representaran el país a la Biennal de Venècia. Una nova fórmula que s’inicia enguany de cara a la fira que se celebrarà el 2017 a la ciutat dels canals. També amb un comissariat renovat, que encapçala la jove historiadora de l’art Míriam Ambatlle, amb el suport de Javier Balmaseda (ell mateix va ser un dels representants a la Biennal en l’edició del 2013.

Zoe, Casamajor i Ariza, així, s’instal·laran en uns tallers que acaben de ser remodelats i hauran de desenvolupar els projectes durant els propers mesos. Amb suport del comissariat. El 6 d’octubre, segons estableixen les bases, tindran llest el projecte. D’entre els tres preseleccionats sortiran el projecte o projectes (això no està establert) que ocuparan el pavelló del país a la fira artística. Després, tindran cinc mesos per produir l’obra, que haurà d’estar acabada el maig del 2017.

Zoe, que havia estat ja preseleccionada el 2011 en el concurs per a la Biennal, va presentar en una exposició recent a la galeria Pilar Riberaygua canvis en la seva línia de treball, iniciant una etapa pictòrica menys figurativa i amb colors molt atrevits.

Pel que fa a Casamajor, ha exposat les seves escultures en successives exposicions des del 1999; la més recent, la participació en la biennal de Land Art.

Ariza, per la seva banda, és una creadora multidisciplinària que es mou amb comoditat en projectes molt heterogenis.

tracking