Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Actuacions

Manel, Blaumut i Bebe, artistes confirmats al Festival Narciso Yepes Ordino

La 34a edició presenta un cartell renovat format per cinc grups que mai hi havien participat
Els Manel.

Els Manel.

Els Manel.

Actualitzada 06/07/2016 a les 19:00
Com cada mes d'octubre, la Fundació Crèdit Andorrà i el Comú d'Ordino organitzen el Festival Narciso Yepes que ja va per la seva 34a edició, i que arriba ara amb un cartell totalment renovat amb formacions que mai abans havien estat presents en aquesta cita. El director artístic, Gerard Claret, ha assegurat no recordar l'última vegada que es va donar aquesta situació, ja que normalment hi ha “amics del festival” que repeteixen. En aquest sentit, Claret s'ha mostrat molt satisfet amb el repertori que s'oferirà per la seva varietat, que confien que arribarà a tot tipus de públic.

El cartell s'encetarà el 7 d'octubre amb el grup català Blaumut i l'ONCA amb els instruments de corda com a principal nexe de connexió entre ambdues formacions. El quintet Blaumut, que compta amb un violí i un violoncel, presentarà el seu nou disc 'El primer arbre del bosc' acompanyat per setze músics de la formació clàssica andorrana.

El segon concert tindrà lloc el 9 d'octubre també amb el protagonisme dels instruments de corda, en aquesta ocasió de la mà del trio de violí i violes Va de Corda, amb una actuació ONCA Bàsic. El programa recorrerà la història de la música amb peces que van des del barroc, passant pel classicisme, el romanticisme, i acabant en el segle XX.

Una altra de les apostes de la nova edició del festival és l'actuació de l'artista espanyola Bebe que després de quatre anys de descans presentarà el seu quart àlbum, 'Cambio de piel', amb un repertori íntim que explica les seves vivències en els darrers anys. Aquest concert tindrà lloc el divendres 14 d'octubre.

Com cada any, també s'ha pensat amb els infants i s'ha organitzat l'espectacle per al públic familiar, 'Un musical innominable', el primer musical en català que parodia la saga de Harry Potter. Tindrà lloc el 16 d'octubre a l'Auditori Nacional.

El punt final el posarà un dels grups catalans més importants del moment com és Manel, que el 21 d'octubre tornarà de nou al Principat per presentar el seu nou disc 'Jo competeixo'.

Es tracta d'un dels festivals referents al país, i que segons el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, “va marcar un abans i un després a la parròquia”, i “està a l'alçada dels festivals de més prestigi i que acompleix amb les expectatives artístiques i organitzatives”.

Mortés ha coincidit amb el director de l'Àrea de Secretaria General Tècnica de Crèdit Andorrà, Agustí Garcia, a destacar que la cultura és fonamental per a la societat, i es comprometen a apostar per esdeveniments com aquests. Garcia s'ha mostrat satisfet amb el repertori d'aquesta edició perquè una vegada més combina “tradició i actualitat”, el que ha considerat una de les principals essències del festival.

El pressupost es manté com el dels anys anteriors en 100.000 euros, aportats a parts iguals per la Fundació Crèdit Andorrà i pel Comú d'Ordino.

Les entrades es posen a la venda el 13 de setembre a través de la pàgina web www.festivalnarcisoyepes.ad, i els preus oscil·len entre els 10 i els 30 euros.
  • #1 Observador
    (06/07/16 17:50)

    Això és el Narciso Yepes o el Canet Rock?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477