Infantil

El Festival de titelles portarà tres obres a Encamp i el Pas

El Festival de titelles portarà tres obres a Encamp i el Pas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’uns anys en stand by, el Festival de titelles d’Encamp sembla haver pres nova embranzida i haver-se convertit en un dels esdeveniments fixos de la tardor a la parròquia. Enguany, ja està tancada la programació, amb tres propostes que tornaran a repartir-se pel poble i el Pas de la Casa, el cap de setmana del 12 i 13 de novembre.

Així, en la primera jornada s’escenificarà l’espectacle Amb lletra menuda, al Centre esportiu i sociocultural, obra acompanyada d’un taller participatiu. Aquell mateix dia al Pas la proposta porta per títol Noctiluca, al voltant de Luca, un incansable investigador naturalista que recorre camps i jardins per trobar cuques de llum i examinar-les.

També a la sala de festes del Pas, però ja diumenge, hi haurà Amb lletra menuda, un espectacle de màgia i titelles sobre contes de l’escriptor i mestre Jaume Cela. I el mateix dia al poble d’Encamp es podrà veure Els tres llops i el porquet ferotge. En tots els casos l’espectacle anirà lligat a un taller participatiu.

tracking