Art

Míriam Ambatlle, comissària per a la Biennal de Venècia

Míriam Ambatlle, comissària per a la Biennal de Venècia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Míriam Ambatlle Maciet exercirà com a comissària principal del pavelló andorrà per a la propera edició de la Biennal de Venècia. El ministeri de Cultura designa, així mateix, com a comissari de suport l’artista Javier Balmaseda, que havia estat un dels creadors triats per a l’edició del 2013.

Ambatlle detalla al seu currículum professional com a experiència haver realitzat pràctiques a la sala Christie’s de Londres, la Biblioteca Nacional de França i la Unesco, a banda de ser assistent a la galeria Michèle Broutta de la capital francesa, amb formació en història de l’art a la Sorbona parisenca i màster en art modern i contemporani a la londinenca Christie’s Education.

El nou comissariat, que pren el relleu de l’encapçalat pel crític francès Henri Périer, haurà de designar els tres projectes que es desenvoluparan a l’espai dels Tallers d’art que el Govern gestiona a la Massana. N’hauran de fer el seguiment i la formació dels artistes durant l’estada als tallers i, finalment, triar el projecte que representarà Andorra el 2017.

tracking