x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
món animal

Les entremaliadures d'un jove goril·la gelós del seu germà petit

El goril·la gelós

El Lopez intenta fer monades perquè la seva mare li faci cas.

Actualitzada 27/03/2017 a les 13:59
El 24 de setembre de 2016 va néixer un goril·la de la plana occidental, l'espècie està en perill d'extinció, al zoològic de Twycross, en Atherstone, Anglaterra. Ho va fer en en una família de tres formada per pare Oumbi (24 anys), mare Ozala (22 anys) i Lopes, el germà gran de 4 anys d'edat. Amb només 5 dies de vida, Ozala bressolava en braços al seu nadó -el sexe encara està per determinar-, quan les càmeres van captar una divertida escena protagonitzada per Lopes.

El jove goril·la apareixia donant-se cops al pit i fent monades (mai millor dit) i tot tipus d'esforços per cridar l'atenció de la mare. Ella, amb molta paciència, ignorava del tot la rebequeria del seu fill i es girava en un gest per protegir el nadó que portava en braços.

A jutjar per les imatges es veia que a Lopes li estava costant molt assimilar l'arribada del seu nou germanet. El gest, amb el qual molts van trobar similituds en la seva pròpia família, ja s'ha fet viral. Recentment, en un altre vídeo pujat a Internet, s'ha pogut comprovar que Lopes segueix sense superar la pelussa sis mesos després. En aquesta ocasió, les imatges mostren un jove frustrat per voler acostar-se a la seva mare i el seu germà per jugar.
Etiquetes
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts