ensurt

Un submarinista sobreviu en una gàbia amb un tauró blanc

L'animal havia trencat l'estructura sense voler en llençar-se sobre un esquer de tonyina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grupde turisteses va dirigira Guadalupe, a la costa oest de Mèxic, per intentar veure de prop un tauró blanc. Mentreun submarinistava endinsar-se a dins l'aigua amb una gàbia de protecció, la restaestaven a l'aguaïtde l'arribada d'algun depredadormentre ho enregistraven amb el mòbil. Per atraureels animals, la tripulacióva posarun esquer de tonyina, cosa que va fer saltarun tauró blanc que al caure va travessar l'estructurade seguretat en la qualestavar el bus, que també enregistrava imatgesdes de sotal'aigua.

En aquells moments, es van viuremoments de tensió i un dels tripulants obrela porta de dalt per mirar de rescatarel submarinista. L'escuma que provocal'animal mentrevoltejaper la gàbiabuscant la sortida impossibilita veure l'home atrapat a l'interior amb el depredador. Uns segons després, el tauró surt per la porta superior de la gàbia que uns instants abans havia obert un membre de la tripulació i marxa. Segons després, enmig d'una forta tensió, l'homepot sortir a la superfíciesa i estalvi.

"Podria semblar un atac agressiud'un tauró blanca unagàbia, però no és el cas. Estàmossegantuna tonyinalligadaa una corda. Es va llençar sobrel'esquer i accidentalment es va ficar dins la gàbia. El submarinista, que témolta experiència, es va manteniramb calmaquan l'animal va entrar i va poder sortir il·lès", explica l'autor de la gravació en la descripció del vídeo a Youtube.

tracking