educació

Lliura la seva classe d'un examen amb una cistella impossible

Va succeir a la universitat d'Ohio i l'alumne es va apostar amb el professor que ficaria una bola de paper a la brossa des de 20 metres de distància

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És el viral que a més d'una classe li hagués agadat veure-hoen directe. Un estudiant de la Universitat d'Ohio, als Estats Units, va reptarel professor a encistellar una bola de paper a la brossa des de 20 metres de distància. Concretament, va llançardesde la part més alta de l'amfiteatre concretament fins a la zona de la pissara, creuant tota la classe, i va ficar-la dins.

El professor, que voliadonar una lliçó als alumnes explicant que les possibilitats d'encertar erenigual a poder trobar dos electrons en un àtom del mateix nombre quàntic, és a dir, cap, va acceptar el repte iva acabar perdent l'aposta. Això va suposarla suspensió del'examenque hi havia previsti un 10 pera tots els alumnes. Els companysde l'estudiant que va encistellar van esclatar a aplaudirdesprés de la cistella. I és normal jaqueno cada dia s'obtè un 10 en un examen d'aquesta manera.

tracking