Anunci
Anunci
14  Febrer  2016  06:45
                                                                                              Últimes notícies:main_banner Accedeixi a l'edició impresa del Diari
  Buscar :
RSS
 • Augmentar la mida de font
 • Default font size
 • Disminuïr tamany de font
 
Anunci nacional_2010

Balanç

La xifra d’empleats públics per assalariat dobla la de Mònaco

Mitja: 4.7/10 (21 vots)    Galeria Fotos
Ricard Poy - Andorra la Vella - 20/01/2014

La Unió Europea ha elaborat un informe sobre la negociació que manté amb Andorra, Mònaco i San Marino, per establir un acord de relació amb els tres microestats.

En el treball s’inclouen tot un seguit de dades comparatives que revelen com Andorra té un nombre de treballadors públics per habitant que està per sobre del doble del de Mònaco. Concretament al Principat n’hi ha, segons l’informe de la UE, uns 5.800 respecte a 36.000 assalariats totals.
...

Faci clic aquí per accedir a les opcions de subscripció Faci clic aquí per accedir a les opcions de subscripció Faci clic aquí per accedir a les opcions de subscripció Faci clic aquí per accedir a les opcions de subscripció Faci clic aquí per accedir a les opcions de subscripció Accedeixi a l'edició premium del Diari d'Andorra

24 comentaris

 • Dijous, 23 de Gener de 2014 14:58 Enviat per manel Link del comentari

  El que jo no entenc es com es pot fer comentaris a una noticia sense haver-la llegit abans. No entenc com algú pot comentar-la i menys encara com es que el diari permet aquesta opció. Comentar titulars no te res a veure amb comentar la noticia.

 • Dimarts, 21 de Gener de 2014 10:24 Enviat per Miquel Link del comentari

  Per a analistes: És evident que el DdA pot buscar el model de negoci que cregui més adient. Només dic que alguns no hem adquirit la subscripció i ens limitem a llegir els titulars, la capçalera de la notícia i els comentaris i opinem en funció d'això.

 • Dilluns, 20 de Gener de 2014 23:21 Enviat per Otzi Link del comentari

  Notícia: LA XIFRA DE DIARIS ANDORRANS PATÈTICS DOBLA LA DE MÓNACO

 • Dilluns, 20 de Gener de 2014 23:13 Enviat per Escriu el teu nom... Link del comentari

  Ipad, la perversa relació entre França i Monaco es força coneguda. Els Francesos no tenen dret a buscar asil fiscal a Monaco. Els Francesos que treballan per fer aquest control son pagats per França i no son considerats funcionaris. El mercat de Monaco es la resta del mon. Aqui, nosaltres en trobem amb un funcionariat poderos, poc eficaç i sobredimensionat i amb el premi de tenir dos estats veïns que no ens volen cap bé!

 • Dilluns, 20 de Gener de 2014 21:54 Enviat per Crisis what crisis Link del comentari

  CDiego, per reactivar la economia no fa falta molta cosa... No crec que faci falta gastar ni un duro en eminències... Els bancs que paguin els impostos que els hi pertoca, els lloguers que baixin, tant de pisos com de comerços, un IRPF just per tots, un tant per cent com per exemple d' un 5 % per tots els mortals i un altre d'empreses, una mica mes alt, posem un 10%, penalitzar durament els pisos i comerços buits i voilà, adeu crisis... Fa falta anar a escola per això? Nop Fins la pròxima

 • Dilluns, 20 de Gener de 2014 20:45 Enviat per Elvis Link del comentari

  A Andorra no cal ni funcionaris ni impostos. Si algun modernet vol pagar-ne, que faci les maletes.

 • Dilluns, 20 de Gener de 2014 19:26 Enviat per NO VOLEM JUBILATS DE L'ADMINISTRACIÓ DE DIRECTORS !!!! Link del comentari

  CDiego o DADiego... i que en penseu d'un nou director de policia, que es un exfuncionari, que esta cobrant la jubilació per jubilar-se de sotsoficial només amb 15 anys de servei... i que ara a mes de la jubilació (entre 1500 i 2000 euros), esta cobrant també de Director d'un departament de Govern... i després es parla que som un pais malalt ? qui esta malalt realment ? o qui ens torna malalts ?

 • Dilluns, 20 de Gener de 2014 19:16 Enviat per CDiego Link del comentari

  Per reactivar la economia proposo la exportacio de funcionaris. Proposats a preus baixos per ferlos atractius (es clar que no per la productivitat) donarien un poc d oxigen a les finances de Govern.

 • Dilluns, 20 de Gener de 2014 18:29 Enviat per Analistes Link del comentari

  Per a Miquel: doncs jo quan vull consumir alguna cosa, normalment pago i amb la informació, faig el mateix i no poso el crit al cel. no entenc tanta crítica al fet de tancar la web, molts altres mitjans d'arreu del món l'han tancada i no ha estat cap drama. El Diari és una empresa privada i pot fer el que consideri

 • Dilluns, 20 de Gener de 2014 18:15 Enviat per enric Link del comentari

  Ipad ,,sigo manteniendo mi postura en cuanto a los funcionarios respecta, sin embargo estoy totalmente de acuerdo con todo comentario respecto a los bancos.

Afegir comentari

Blocs DdA
Clica aquí per entrar al DMG
S'ha de canviar el model turístic del Pas?

 © Diari d'Andorra (Premsa Andorrana) 2009 - C/ Bonaventura Riberaygua 39, 5e pis - Telèfon : 877 477 - web@diariandorra.ad ...Web optimitzat per a Firefox 3.5 i Internet Explorer 8....

Tornar a dalt
Registration
*
*
*
*
*