Què en pensen?

Joel MartÍnez_4t C E. ANDORRANA SANTA COLOMA

Tenim molts estereotips que fan que ens tanquem en les idees que l’altra gent pensa. Seguim massa el que dirà la gent, què pensaran si faig alguna cosa que no està relacionada amb el meu sexe? Què diran si estudio i trec massa bones notes? La culpa de tot això la té la mateixa gent, les persones haurien de poder fer el que volguessin sense haver de pensar en els altres. Per què una dona no pot jugar a futbol? O per què un home no pot ballar? No hem de seguir els pensaments instaurats o els pensaments dels altres. Per què amb 16 anys no pots tenir una relació per sempre? Encara ho hem d’entendre.

Aquesta entrada ha esta publicada en Menors de 15 anys. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.